Stichting Kruimeltje

Stichting Kruimeltje zet zich in voor ernstig zieke kinderen. Hiervoor richt de Stichting een kindergezondheidscentrum met 24 uurs voorziening op. Het gaat om hoogwaardige zorg in een kindvriendelijke omgeving en dichtbij het gezin.

Familiehuis Stichting Kruimeltje

Familiekerk die opgericht wordt door Stichting Kruimeltje. Facilicom Foundation sponsort een woon-chill kamer en zorgdomotica.

Eind 2019 zal er een echt 'Familiehuis' worden geopend. Een plek waar kinderen met een chronische ziekte en kinderen met een intensieve verpleegkundige of palliatieve zorgvraag en hun families verzorgd, behandeld en begeleid worden. Hiervoor is de Heilige Familiekerk in Rotterdam Noord in 2016 aangekocht, welke nu gerestaureerd en heringericht wordt.
Dit wordt een kindvriendelijke omgeving met zeer betrokken artsen, kinderverpleegkundigen, zorgprofessionals en vrijwilligers. Met de bijdragen van Facilicom Foundation wordt het mogelijk om een woon-chill kamer in te richten en zorgdomotica aan te leggen in het familiehuis.

Meehelpen met de Denksportmiddag

Denksportmiddag Stichting Kruimeltje kan vrijwilligers gebruiken van Facilicom Foundation

Medewerkers van Facilicom kunnen als vrijwilliger helpen met het begeleiden van de jaarlijkse denksportdag op zondag 10 februari. Het is bedoeld voor iedereen die van denksport houdt. Van jong tot oud en dankzij de unieke samenwerking met Stichting Kruimeltje en Stichting STINAFO doen er jonge mensen met een handicap mee. Of ze nu van schaken, dammen, kaartspellen of bijzondere spelletjes zoals mahong houden, ze kunnen hier hun hart ophalen. Jouw hulp met hand en spandiensten kunnen ze goed gebruiken. Ook zijn ze er erg blij mee als er iemand foto’s wilt maken. Heb je interesse, neem dan even contact op via info@facilicomfoundation.nl.