De Uitdaging 2020

Ga jij de uitdaging aan?

Een inspirerende leefomgeving is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om kwetsbare groepen in Nederland een steuntje in de rug te geven organiseren wij ook weer dit jaar de Facilicom Uitdaging. De hele maand juni dagen wij onze collega’s uit om zich een dagdeel naar keuze in te zetten om samen met of voor deze kwetsbare groepen te koken, te klussen, uitjes te begeleiden of kennis te ontwikkelen.

Zo kun je bijvoorbeeld een pannenkoekenbuffet regelen bij het Leger des Heils en de gezinnen daar een gezellige middag bezorgen door samen oud-Hollandse spelletjes te spelen. Maar je kan ook tuinieren in de stadstuin van een woonvoorziening voor ouderen of meehelpen met de voorjaarsschoonmaak van een Ronald McDonald Huis. Zet je liever kennis in, dan kun je jongeren helpen met een sollicitatietraining of een snuffelstage aanbieden om hen net dat duwtje in de rug te geven dat ze nodig hebben.

Er zijn projecten in heel Nederland

Er zijn genoeg projecten in heel Nederland waar je uit kunt kiezen. Projecten bestaan altijd uit meerdere deelnemers. Dat is niet alleen handig voor het werk wat gedaan moet worden, maar is zeker ook zo leuk en gezellig. Misschien wel een idee voor jullie jaarlijkse teamuitje?

Aanmelden

Inschrijven kan via het portaal van NLvoorelkaar. Je kunt jezelf en je team tot 30 april aanmelden. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving in je mailbox en Suus van NLvoorelkaar neemt voor 13 mei contact met je op om alle details af te stemmen.