202030apr

De Facilicom Uitdaging verplaatst naar september 2020

202030apr

In de maand juni zet Facilicom zich gewoonlijk in om kwetsbare groepen in Nederland een steuntje in de rug te geven door het doen van vrijwilligerswerk. Helaas hebben we, vanwege de coronacrisis, moeten besluiten om De Uitdaging voorlopig uit te stellen tot september.

We weten nog niet zeker of De Uitdaging in september ook daadwerkelijk door kan gaan. Dit is afhankelijk van het verdere verloop van de coronacrisis. We volgen de ontwikkelingen op de voet. En mocht blijken dat we De Uitdaging dit jaar toch moeten annuleren, laten we dit zo snel mogelijk weten.

Had jij jouw team al aangemeld? Dan ontvang je binnenkort een aanvullende e-mail van stichting NLvoorElkaar. Nog niet aangemeld? Dan vragen we je om de berichtgeving van de Facilicom Foundation goed in de gaten te houden. We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen om alle activiteiten te verplaatsen. Naar verwachting kan je jouw team vanaf halverwege juni aanmelden voor De Uitdaging in september.

Coronahulp
Wil jij nu al jouw steentje bijdragen? Veel organisaties en stichtingen kunnen de extra handjes goed gebruiken, juist nu! Denk bijvoorbeeld aan de voedselbanken. Voor hen is het vanwege de coronacrisis nog lastiger om huidige klanten van voedselpakketten te voorzien. Ook blijft het aantal aanmeldingen stijgen, aangezien veel mensen in financiële problemen komen.

Ben jij in de gelegenheid om een handje te helpen? Meld je dan direct aan als vrijwilliger! Stuur een e-mail naar info@facilicomfoundation.nl.