2020 7apr

Help een kind en doneer je oude tablet of iPad aan het Leger des Heils!

2020 7apr

Nu de scholen vanwege de coronacrisis gesloten zijn letten het Leger des Heils en de Jeugdbescherming extra op kinderen uit probleemgezinnen. Deze kinderen hebben vaak niet de beschikking over een computer, zodat online lessen volgen en huiswerk maken lastig wordt. En is het voor hulpverleners moeilijker een oogje in het zeil te houden, waardoor er meer risico's ontstaan op problemen binnenshuis.

Daarom is het Leger des Heils in samenwerking met de Jeugdbescherming een inzamelingsactie gestart om oude, maar nog goed werkende, tablets en iPads te verzamelen en te schenken aan deze kinderen. Met deze tablets kunnen deze kids hun schoolwerk blijven doen en contacten onderhouden met vriendjes en hulpverleners.

Hoe werkt het

Je oude tablet of iPad kun je opsturen naar onderstaand adres. Het is wel goed om deze van te voren leeg te halen zodat je persoonlijke informatie verwijderd is. Weet je niet hoe dat moet? Onderstaande links helpen je op weg. Tip. Verstuur je pakket 'aangetekend' dan is deze verzekerd voor verlies of diefstal.

Adres:
Leger des Heils
Quwint Edvard Munchweg 47
1328 MK Almere

Leeghalen tablet: