2018 8jan

Facilicom Group initieert Facilicom Group Foundation

2018 8jan

Facilicom Group staat voor “Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen”. Met het oprichten van de Facilicom Group Foundation faciliteert Facilicom Group dit nu ook voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

De Facilicom Foundation is opgericht met het doel om kwetsbare groepen in de samenleving te inspireren en te faciliteren om een volgende stap te zetten in hun leven. Denk hierbij aan het samen werken aan een schone en veilige leefomgeving, educatie, verbindingen leggen in de maatschappij. Dit doet de foundation door middel van de inzet van medewerkers, kennis en geld dat beschikbaar is gesteld door Facilicom Group.

Medewerkers van Facilicom Group kunnen op verschillende manieren een bijdrage leveren aan de doelstelling van de foundation. Zo kunnen medewerkers deelnemen aan programma’s/projecten die door de foundation worden geïnitieerd of zelf een financiële aanvraag doen voor een project dat binnen het doel van de foundation past. De foundation wil hiermee ook mensen en organisaties een steuntje in de rug geven die al maatschappelijk actief zijn.