Facilicom Solutions helpt bij Kampioenendag van Dirk Kuyt Foundation

De Dirk Kuyt Foundation organiseerde een Kampioenendag op de sportterreinen van Noordwijk. Een enorme operatie die wel wat ondersteuning kon gebruiken. Dit was een van de uitdagingen die medewerkers van Facilicom aangingen in de maand juni, die in het teken stond van 'De Uitdaging'. 

Van Facilicom Solutions werd de Heavy gang, een ploeg, samengesteld om de organisatie op 30 mei te helpen. Wim, Leon, Dirk, Arie en René meldde zich op het zonovergoten park vol energie. René Wentink:
'We begonnen met het inpakken van ruim 800 lunchpakketten voor de ongetwijfeld hongerige sporters, daarna hebben we onze spierballen aangesproken en vlaggenmasten, tafels, stoelen en hekken geplaatst. De Kampioenendag zelf was een enorm succes en het was een grote eer en genoegen om hieraan vanuit de Facilicom Foundation een steentje aan bij te kunnen dragen. Daar dit voor mij geen dagelijks werk is, was ik voldaan maar kapot aan het einde van de dag. En was is er dan beter en leuker om deze af te sluiten met een heerlijk koud biertje. Heavy Gang bedankt!'

Wil je ook iets doen voor de Dirk Kuyt Foundation of weten wat Facilicom Foundation hierin betekent, lees hier meer.