202030november

Meld je aan als Kerstengel bij Stichting Present in Alkmaar

202030november

De decembermaand breekt bijna aan. Altijd een bijzondere periode van gezelligheid, warmte en aandacht. Helaas is dit niet voor iedereen het geval en is het voor sommige mensen zelfs een donkere en sombere periode. Bijvoorbeeld voor ouderen, zieken, jongeren, iemand die er alleen voor staat om een gezin te runnen, iemand die net een dierbare is verloren, daklozen of vluchtelingen.

Hoe fijn is het dat jij daar als Facilicom-medewerker verandering kunt brengen. Door je aan te melden als Kerstengel bij Stichting Present. Wil jij die kerstengel zijn die in december wat extra aandacht schenkt aan iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken? Meld je dan aan en Stichting Present koppelt jou aan iemand die de hulp goed kan gebruiken. Zo kan je iemand een klein presentje geven, een kaart sturen, een tasje met iets lekkers aan de deur hangen, een bezoekje brengen bij iemand of een taart of koekjes voor iemand bakken. Het hoeft niet veel te zijn of veel te kosten. 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Meld je via de website van Stichting Present aan voor de Kerstengel-actie in Alkmaar. Doe je e.e.a. liever anoniem? Dat kan ook! Geef dit aan bij je aanmelding. Het is ook mogelijk om je samen met een collega of collega's aan te melden. De acties worden allemaal uitgevoerd onder de vlag van de vrijwilligersorganisatie Stichting Present en zij zullen je aan iemand koppelen die de hulp goed kan gebruiken. De gemaakte kosten kan je achteraf bij ons declareren door een e-mail te sturen naar info@facilicomfoundation.nl. Voeg als bijlage een bonnetje (maximaal 20 euro) en je rekeningnummer toe en de Facilicom Foundation vergoedt de kosten.