2020 1november

Sportmaatje tijdens Play Unified

2020 1november

Super COOL! is een sportmaatjesproject voor deelnemers met een verstandelijke beperking. Wekelijks zijn ongeveer twintig deelnemers aan het sporten samen met ongeveer vijftien Super COOL! sportmaatjes. Iedere sport wordt vijf weken achter elkaar aangeboden, zo maken de deelnemers kennis met verschillende sporten, worden zij steeds fitter en hebben ze leuk sociaal contact.

Doe je mee met Play Unified?
Verstandelijke gehandicapten begeleiden als vrijwilliger van Facilicom Foundation
De Play Unified gedachte van samen sporten vanuit Special Olympics is ook voor Super COOL! belangrijk. Naast een wekelijks aanbod organiseren ze ook diverse evenementen. En daarbij kunnen ze hulp van vrijwilligers gebruiken. Vind je het leuk om je bij een van deze evenementen in te zetten, stuur dan een mailtje naar info@facilicomfoundation.nl.

Inzetten als sportmaatje
Naast dit evenement organiseert SuperCool! wekelijks diverse sportactiviteiten. Vandaar dat zij altijd op zoek zijn naar vrijwilligers die als sportmaatje meedoen met deze activiteiten. Je kunt zelf één of meerdere sporten uitkiezen. Heb je interesse? Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@facilicomfoundation.nl.