2021 1januari

Word vrijwilliger social media bij Super COOL!

2021 1januari

Super COOL! is een sport- en maatjesproject in Flevoland. Iedere donderdag sporten circa 20 tot 25 deelnemers met een verstandelijke beperking met ca. 15 tot vrijwillige 20 sportmaatjes bij een sportvereniging. Iedere sport wordt gedurende vier weken uitgevoerd, waarna er een andere sport door een betrokken sportvereniging wordt aangeboden. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd of meegedaan aan evenementen of wedstrijden, zoals de No Limit Challenge (Triatlon) of Special Olympics wedstrijden in binnen en buitenland.

Het doel van Super COOL! is het in beweging brengen van mensen met een beperking. Door dit samen met vrijwillige sportmaatjes te doen, voorkomen we sociale uitsluiting van de deelnemers en voelen ze zich meer onderdeel van de maatschappij. Door het sporten ontmoeten de deelnemers meer mensen, groeit hun zelfvertrouwen, worden zij zelfredzamer en voelen zij zich fitter.

Help jij Super COOL! om donateurs te werven?

Sinds maart 2018 is Super COOL! onder gebracht in een Stichting. De Stichting heeft geen leden. Vrijwilligers, ouders en overige belangstellenden kunnen donateur van Super COOL! worden. Dit levert een structurele bijdrage op voor Super COOL! Het is van groot belang om de missie, visie en de doelen van Super COOL! goed naar potentiele donateurs over te brengen. Dus een goede PR-campagne opzetten is nodig om donateurs te werven.

Lijkt het jou leuk om met Super COOL! mee te denken over een communicatie-/ social mediacampagne om het donateurschap goed in de markt te zetten? Als vrijwilliger social media denk je een aantal uren per week mee over de opzet van de donateurscampagne en geef je voornamelijk advies. Interesse? Stuur dan een e-mail naar info@facilicomfoundation.nl.