De uitdaging

Ga jij de uitdaging aan?

Een inspirerende leefomgeving is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om kwetsbare groepen in Nederland een steuntje in de rug te geven organiseren wij ook weer dit jaar, samen met Stichting Present, de Facilicom Uitdaging

De hele maand juni kunnen medewerkers van Facilicom zich een dagdeel naar keuze inzetten om samen met of voor deze kwetsbare groepen te koken, te klussen, uitjes te begeleiden of kennis te ontwikkelen.

Zo kun je bijvoorbeeld een pannenkoekenbuffet regelen bij een asielzoekerscentrum of een barbecue voor daklozen houden. Maar ook het opruimen van een tuin of het inrichten van een babykamer kan echt het verschil maken in het leven van iemand. Alleen al met een uitje naar de markt tover je een glimlach op het gezicht van een oudere. Zet je liever kennis in, dan kun je misschien jongeren helpen met een sollicitatietraining of een snuffelstage aanbieden om hen net dat duwtje in de rug te geven dat ze nodig hebben.

Er zijn projecten in heel Nederland

Er zijn genoeg projecten in heel Nederland waar je uit kunt kiezen. Stichting Present werkt in meer dan 60 gemeenten in Nederland, dus inzetten kan altijd op een locatie in de buurt. Projecten bestaan altijd uit groepen van 4 mensen of meer. Dat is niet alleen handig voor het werk wat gedaan moet worden, maar is zeker ook zo leuk en gezellig. Misschien wel een idee voor jullie jaarlijkse teamuitje?

* De inschrijfperiode is verstreken. Het is niet meer mogelijk om je op te geven.