Dirk Kuyt Foundation

Niet voor iedereen is sporten vanzelfsprekend. De Dirk Kuyt Foundation stimuleert mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking om te sporten en te bewegen. Behalve dat dit natuurlijk erg gezond is, is het ook nog eens heel gezellig en zorgt het voor sociale contacten.

Vervoer

Met de bijdrage van Facilicom Foundation wordt het vervoer van de sporters mogelijk gemaakt. Ze worden wekelijks van en naar de sportlocatie gebracht. Hiermee wordt voor velen letterlijk de weg vrij gemaakt om te kunnen sporten.

Opbouwen voor de Kampioenendag

Op Hemelvaartsdag 30 mei staat een heel bijzonder kampioenschap op de kalender: de Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag. Die dag laten sporters met een beperking in Noordwijk zien wat ze kunnen, onder meer met voetbal, handbal, tafeltennis, volleybal en hockey. Maar voor de organisatie zijn vooral vrijwilligers hard nodig. Mensen die het leuk vinden om de dag ervoor – woensdag 29 mei – het terrein op te bouwen. Of aan het eind van de dag de boel weer af te breken. Voor meer informatie mail naar info@facilicomfoundation.nl

Wil jij je inzetten als regiocoördinator?

De Dirk Kuyt Foundation is op zoek naar vrijwilligers die minimaal vijf sportevenementen of projecten per jaar wilt bezoeken. Hiermee borgt de foundation de kwaliteit van de evenementen. Tijdens een bezoek praat je met de organisatie, de doelgroep en begeleiders en doet daar achteraf verslag van. Je krijgt de reiskosten vergoed. Heb je interesse, vraag dan meer informatie op via info@facilicomfoundation.nl.