202017sep

Nieuw winkelconcept Voedselbank Veenendaal

202017sep

Op donderdag 10 september is de Facilicom Foundation een overeenkomst aangegaan met de Voedselbank Veenendaal. Deze overeenkomst komt voort uit de partnerovereenkomst die wij al enige tijd hebben met Voedselbanken Nederland. In deze nieuwe overeenkomst is vastgelegd dat de Facilicom Foundation een financiële bijdrage verstrekt voor de ombouw en inrichting van een huiskamer/ontmoetingsruimte bij de Voedselbank Veenendaal. Met de bijdrage kan deze ruimte op een fraaie manier worden vormgegeven. 

De herinrichting van de ruimte hangt samen met de overstap van Voedselbank Veenendaal van het balie-uitgifte-concept naar het winkelconcept.  Begin december zal de Voedselbank Veenendaal definitief overstappen naar dit nieuwe concept. Omdat de cliënten in dit winkelconcept meer regie hebben, zal dit de beleving bij de Voedselbank verbeteren. Dit sluit naadloos aan bij de doelstelling van de Foundation: ‘Een inspirerende leefomgeving. Ook als die niet vanzelfsprekend is.’ Met deze overeenkomst draagt de Facilicom Foundation bij aan de inrichting van de wachtruimte, die zal worden ingericht als ontmoetingsplek, om mensen met elkaar in contact te brengen. Wij zijn blij om een bijdrage te kunnen leveren aan dit prachtige concept en hopen hiermee het bezoek van de klanten van de Voedselbank inspirerender te maken. 

Liselotte Tinga (Manager Projecten) van de Facilicom Foundation en Kees Huibers (bestuursvoorzitter) van Voedselbank Veenendaal ondertekenen de overeenkomst.