202020jul

Update: Kleine bijdrage, groot gebaar

202020jul

Begin juni startte onze campagne ‘kleine bijdrage, groot gebaar’. Met deze actie geven we Facilicom-collega’s de mogelijkheid om een ander blij te maken, op onze kosten. Bijvoorbeeld door een boodschappenpakket te kopen voor een buurvrouw die hard is getroffen door de coronacrisis of door een collega een restaurantbon te geven omdat hij altijd voor je klaar staat.

Bijna 100 aanmeldingen ontvangen

Inmiddels hebben we al bijna 100 aanmeldingen ontvangen. De aanvragen en de reacties achteraf zijn vaak erg leuk en hartverwarmend. Bijvoorbeeld de aanvraag van Carola die een verwenpakket kocht voor een collega die haar tijdens ziekte heeft geholpen door te helpen met schoonmaken en boodschappen doen. Of Merna die een lekker luchtje kocht voor haar zus, omdat zij haar baan is verloren tijdens de coronacrisis.

Ook iemand in het zonnetje zetten?

De actie loopt nog steeds. Dus pak je kans en zet iemand in het zonnetje! Dien jouw aanvraag in via het contactformulier op deze pagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en zullen we het bedrag aan je overmaken.